трусики женские украина

На головну

Креационізм - Релігія і міфологія

ПЛАН

Введення

1. Бог - Творець

2. По роду їх

3. Створення людини по образу

Висновки

Введення

Креационізм - наукова концепція створення усього навколишнього світу Богом за короткий проміжок часу в завершеному працюючому вигляді. Креационизм базується на перших 11 розділах книги Буття. Вже першим віршем Біблії «на початку створив Бог...» Господь спростовує 6 основних вчень людини. Це - атеїзм, політеїзм, фаталізм, еволюціонізм, пантеїзм, матеріалізм. А так само тотемизм - це походження людини від тваринного предка. Протилежністю креационизма є найбільш популярна теорія - це теорія еволюції. Еволюція - це поступовий розвиток вищих форм життя з нижчих форм матерії. Все суще створило себе саме, під засобом власних властивостей без всяких зверх природних властивостей, без всякого зверх природного втручання. Теорія еволюції відкидає існування Творця. Теорія прийнята більшістю вчених. І оскільки більшість вчених прийняли цю теорію, як єдине розумне пояснення походження всього, то теорія перестає бути теорією, а стає неспростовним фактом. Теорія еволюції заснована на здогадках і припущеннях. Хоч факти були сфальсифіковані або їх навіть не існує в природі. Не дивлячись на цю брехню, теорія еволюції досі викладається у всіх закладах, у всіх країнах світу.

Батьком сучасної еволюційної теорії називають Чарльза Роберта Дарвіна. У молодості Дарвін готувався на сан священика, але на його рішення вплинула смерть його дочки Ганни. Горе стало між Дарвіном і Богом. І ось, з віруючої людини він поступово перетворився в противника Слова Божого. Його серце перестало належати Богу. Це не просто питання поглядів на речі, це питання віри в Господа.

Наука про створення усього мешкаючого Богом засновується на Слові Божому. І ми бачимо, що людство після гріхопадіння стало деградувати. Якщо Адам жив майже тисячу років, то Давид не прожив і до ста років. Гріх поступово знищує людину не тільки духовно, але і фізично. Адже при гріхопадінні Адама прийшло прокляття не тільки на людство, а також і на Землю. Але теорія еволюції говорить зворотне, що людство еволюціонує, то - є в процесі розвитку.

Чому ж людина не хоче бачити обман, що пропонується про походження самого себе? Хто диктує свою думку і нав'язує на очі пов'язку? Задачею сатани є, відвернути людину від істини Божої. Поставити Слово Боже під сумнів як було в Едемськом саду. Креационизм - це віра в створення усього навколишнього Богом, що тільки Бог і ні що інше не змогло створити найскладніші процеси життєдіяльності всього і вся. І сатана хоче знищити віру в Бога, і зруйнувати взаємовідносини з Батьком Небесним.

Бог дав кожному з нас право вибору, що доводить Його любов до нас. Мир не приймає створення людини Богом. Не тому що не вірить, що Бога немає, а шукає виправдання собі, щоб не нести покарання за гріх. Перетворюватися в образ Христа - це труд. Легше не прикладати ніяких зусиль, а жити як все. Але навіть мир говорить, що незнання закону не звільняє людини від відповідальності.

Висновок: Людство шукає виправдання гріха через теорію еволюції і інші людські вигадки.

1. Бог - Творець

«На початку створив Бог небо і землю» Буття 1:1

Перша книга Біблії говорить і несе в собі доказу того, що Бог є Творцем і творцем всього, що оточує і наповнює планету Земля. Людина може повірити, що все навколо створило саме себе, з'явилося з нічого. Але те, що це все створив Бог - не хоче. Чому? Візьмемо, наприклад, клітку будь-якого живого організму. Це як мікро-всесвіт, зі своїми найскладнішими процесами. Але її незаконно назвали Амеба найпростіша. Адже хтось заклав в неї інформацію? Наскільки складні процеси відбуваються в людському організмі, що мир дивується, але все одно не вірить, що все це міг створити тільки Бог. Що ж треба людині, що б повірити? У кожної людини є авторитет. Хтось, хто поряд, хто робить щось краще, ніж я, з ким я можу товаришувати і вчитися. У нас авторитет Іїсус. Люди, у яких авторитет Іїсус - щасливі.

Блаженний народ, у якого Господь є - Бог! Пс. 32:12

Шість днів роботи

В перший день Бог створив небо, Землю і світло.

У другий день Бог створив атмосферу, сушу і воду.

У третій день Бог створив рослинний мир.

У перші три дні Бог створив місце, а потім став наповнювати це місце. Що спростовує думку про те, що спочатку всесвіт, а потім Земля. Теорія еволюції така, що на початку були створені зірки, а потім Земля. Але зіркам чогось було б освітлювати. Так само спочатку була створена рослинність, а потім Бог став наповнювати землю зверьми. Якби звіри наповнили землю, а трави не було. Вижили б вони? У цьому немає логіки. Біблія пише, що все було створене для людини. А потім була створена людина. Бог приготував місце, куди людина була вміщена. Так само і в Новому Заповіті Бог приготував місце на небесах для люблячих Його. Бог раніше створив церкву, а потім став наповнювати її.

У четвертий день Бог створив сонце, зірки і місяць.

У п'ятий день Бог створив комах, птахів і риб.

У шостий день Бог створив звірів, худоба і людини.

Людина завершує цей список. Для Бога людина є вінцем Його витвору. Коли Бог закінчив творити, Він сказав що вельми добре. Богу сподобалося, що Він створив.

І в сьомий день Бог відпочивав.

2. По роду їх

Легенда про те, що з води виповзла риба і пішла - знають все. Але, ніхто не бачив, чим вона пішла. Знайдені скам'янілості різних тваринних, риб, рослин. Теорія еволюції говорить про те, що життя на Землі розвивалося мільйони років, від найпростішого до складного. Але теорію про те, що риба все - таки пішла, не довів ще ніхто. А чому? Тому що це - не більш ніж слідство гри уяви в поєднанні з декількома не переконливими свідченнями. Перехідної ланки не існувало. Кожна теорія повинна бути доведена фактами. Якщо ж збереглися останки рослин, які зростали до великого потопу, то повинні були зберегтися численні проміжні форми. Як же вченим вдалося ввести людей в помилку? Відповідь дуже проста. Нам варто тільки пригадати, що сталося в Едемськом саду. Людина була обдурена. Те ж відбувається і до цього дня. Сатана втримує не оновлені розуми людей в помилці.

Мікро еволюція - це зміна всередині вигляду. Зміну на генном рівні іноді плутають з процесом еволюції. Це мутація, але ні як ні процес еволюції.

Вигляд - це природна, стабільна, одиниця, що розмножується. Один вигляд може виробляти тільки собі подібних. Тому, як всі життєві функції відбуваються всередині функції. І всі клітки виробляють собі подібних, копіюючи себе. Якщо змішати клітки - то вони зруйнують самі себе. Що є спростування поступовому ускладненню будови клітки. Це в черговий раз спростовує будь-яку теорію.

Ми можемо спостерігати, що в природі існують ведмеді: полярний, бурий, гризли. Чому вони трошки не схожі зовнішністю? Після потопу звіри вийшли з ковчега і стали швидко наповнювати землю. Що сприяло швидкому розмноженню? 1) Була буйна рослинність. 2) Не було конкуренції. Але оскільки навколишнє середовище змінилося; з'явилися вітри і урагани, зміна часів року, змінився рельєф суші. Звірам необхідно було пристосовуватися до місцевості і кліматичних умов. Наприклад, полярному ведмедю необхідно було маскування на снігу. Але він не перестав бути ведмедем. Всі життєві функції були і залишаються такими, якими запрограмував Бог спочатку.

Креационизм затверджує, що генетичні зміни можуть відбуватися тільки в рамках одного вигляду, що приводить до формування підвидів. Це було підтверджене Карлом Ліннеєм в 1735 році. Термін «по роду їх» охоплює великий діапазон характеристик, але залишається, обмежений рамками, які не дозволяють одній формі життя перейти в іншу. Що є протилежністю теорії еволюції.

3. Створення людини по образу

креационизм бог творець чоловік

«І створив Господь Бог людини з праху земного, і вдунув в обличчя його дихання життя, і стала людина душею живою». Побут. 2:7

Бог, на відміну від звірів, для створення людини використав землю. І вдихнув Бог в людину життя. Чому Бог, що б створити людину застосував трохи інший спосіб, чим при створенні звірів? Людина - вінець Божого витвору, в якому є життя. Задамо витікаюче питання. Хіба будь-яка тварина, створене Богом не має життя? Має. Але не має образу і подібності Божої. Не має духа. Не уміє прощати і жалкувати про минуле, якого не виправиш, не має моралі, совісті і т.д.

«Вважається, що людина - вища істота. Ніяке інше створення не може порівнятися з ним, хоч в кожній нижчій істоті можна знайти які небудь людські риси». (5) Якщо говорити про схожість людини з мавпою, то ми бачимо тільки зовнішню схожість. Мавпи не уміють говорити. У них немає голосового апарату. Мавпи не піддаються дресируванню так добре як собаки. За фізіологічними даними людина більше схожа зі свинею, чим з мавпою. Свині всеядны, як і людина. Навіть у комах можна спостерігати схожість з людиною, яких немає в мавп. Наприклад, мурашки і бджоли, вони великі трудівники, а мавпи навпаки. Ми бачимо ще один аргумент на користь спростування теорії еволюції. Людина набагато перевершує будь-яка тварина розумом. Бог створив тваринний світ для людини, а не людини для звірів. Щоб людина владычествовал над рибами морськими, і над птахами небесними, і над худобою, і над всією Землею, і над гадами, що плазують по землі.

«І створив Бог людини по образу Своєму, по образу Божію створив його; чоловіка і жінку створив їх». Побут. 1: 27

Ми є образом і подібністю самого Господа Бога, який створив все, а людину поставив на сходинку вище усього, що створив. Для того, що б управляти всім, що наповнює Землю.

Висновки

У Едемськом саду між Богом і людиною була повна гармонія, повне розуміння. Але коли гріх увірвався в життя людини, цей зв'язок був порушений. Люди не послухалися Бога і стали, розділені з Ним. У природі ми бачимо результат гріхопадіння людства. Ми втратили себе, забувши, що ми діти Божі. Але Бог не забув нас. Він як і раніше любить нас, не дивлячись на наші гріхи. Він ненавидить гріх, який в людині, але самої людини - любить. Бог, який був в Едемськом саду, Він такий же і сьогодні. Він не міняється. З довготерпінням чекає, коли ми звернемо свої серця до Нього. Він дав вихід з тупика. Він дав Іїсуса Христа - як порятунок кожному з нас.

«Бо так возлюбил Бог мир, що віддав Сина Свого Єдинородний, щоб всякий, віруючий в Нього, не загинув, але мав життя вічну» Ін. 3:16

Ми можемо прийти до Бога тільки через жертву Іїсуса Христа. Тому, що Він помер за наші гріхи заплативши Своїм життям. Він помер, щоб спокутувати наш гріх, викупити нас з ринку сатани. Иисус переміг смерть, для того, щоб що прийняв Іїсуса, як свого Господа, жил вічно з Ним у вічності. Ми маємо обетование Божу і порятунок - це доля християнина.

Бог бажає повернути ті колишні відносини, які були втрачені при гріхопадінні. Ми були створені за образом і подобою Його. І Бог повертає цей образ нам. У нас є на кого дорівнювати, кому наслідувати. Иисус приніс цей образ на землю. Дав нам Дух Святого, для відродження нашого духа, для спілкування з Батьком. Ми відновлюємо наші відносини з Батьком. Повертаємося, як повертається блудний син. І Бог дає нам одяг праведности, владу і силу, віру, надію і любов. Все, що у Нього є. Ми діти Його, а значить і спадкоємці всього, що має Він в Своєму царстві. Хто не захоче мати такого Батька?

Література, що Використовується

1. Біблія. Книги Священного Писання Ветхого і Нового Заповіту

канонічні. Російське Біблійне суспільство м. Москва 2002 р.

2. Повна симфонія на канонічні книги Священного Писання.

«Біблія для всіх». С. Петербург 2002 р.

4. М. Глен, О. Роджер, М. Ларрі «Очевидність створення світу» м. Рівно «Тріада»

2005 р.

5. Гордон Симмондс «Человекоподобіє в світі тваринних» эл. форма.

6. Девид Роузвер «Походження людини» эл. форма.

7. Лейн П. Лестер «Історія життя» эл. форма.

Авіація і космонавтика
Автоматизація та управління
Архітектура
Астрологія
Астрономія
Банківська справа
Безпека життєдіяльності
Біографії
Біологія
Біологія і хімія
Біржова справа
Ботаніка та сільське господарство
Валютні відносини
Ветеринарія
Військова кафедра
Географія
Геодезія
Геологія
Діловодство
Гроші та кредит
Природознавство
Журналістика
Зарубіжна література
Зоологія
Видавнича справа та поліграфія
Інвестиції
Інформатика
Історія
Історія техніки
Комунікації і зв'язок
Косметологія
Короткий зміст творів
Криміналістика
Кримінологія
Криптологія
Кулінарія
Культура і мистецтво
Культурологія
Логіка
Логістика
Маркетинг
Математика
Медицина, здоров'я
Медичні науки
Менеджмент
Металургія
Музика
Наука і техніка
Нарисна геометрія
Фільми онлайн
Педагогіка
Підприємництво
Промисловість, виробництво
Психологія
Психологія, педагогіка
Радіоелектроніка
Реклама
Релігія і міфологія
Риторика
Різне
Сексологія
Соціологія
Статистика
Страхування
Будівельні науки
Будівництво
Схемотехніка
Теорія організації
Теплотехніка
Технологія
Товарознавство
Транспорт
Туризм
Управління
Керуючі науки
Фізика
Фізкультура і спорт
Філософія
Фінансові науки
Фінанси
Фотографія
Хімія
Цифрові пристрої
Екологія
Економіка
Економіко-математичне моделювання
Економічна географія
Економічна теорія
Етика

8ref.com

© 8ref.com - українські реферати


енциклопедія  бефстроганов  рагу  оселедець  солянка